Унікальний і ароматний смак суші

Чи подобається вам це блюдо, в стилі сашимі, смажене у фритюрі як частина ролу для суші, або нарізане в мисці для суші в стилі поке, їдять сиру рибу, яку більше не засуджують - і майже кожен пробував суші в якийсь момент. К Вашему вниманию вкусные и свежие роллы доставка пермь оцените выгодные цены, без накруток и переплат.

Незалежно від того, поєднуєте ви це з келихом саке, коктейлем, келихом вина або будь-яким іншим напоєм, суші пропонують унікальний і ароматний смак, який не схожий ні на що інше. Холодна, тверда риба в поєднанні з рисом, соусом і іншими інгредієнтами - дійсно єдина в своєму роді і смачна.

Суші швидко стали одним з найпопулярніших страв інтернаціональної кухні за останнє сторіччя або близько того, і суші-ресторан легко знайти в будь-якій точці світу. Але як це чудове блюдо отримало свій початок і стало таким популярним? Чи була ідея споживання сирої риби завжди прийнятої серед населення? Хто несе відповідальність за популярність суші?

Отримайте відповіді на всі ці питання та багато іншого, прочитавши цю статтю. Ми дамо вам коротку історію суші по всьому світу, і обговоримо, чому це так популярно сьогодні. Візьміть склянку саке і шматочок сашимі - і читайте далі, щоб отримати всі деталі. Суші ведуть своє походження від тисячоліть до рисових полів Азії - Китаю, якщо бути точним. Це може бути шокуючим для вас, так як більшість людей припускають, що суші були вперше створені в Японії. Тим не менш, це не так. У той час як Японія, безумовно, є столицею суші в світі - і несе відповідальність за подання страви мандрівникам - суші ведуть своє походження від китайського блюда, званого нарезуші.

Ця страва складалося з ферментованого рису і солоної риби. І, незважаючи на те, що ви можете подумати, він не був ферментований і не засолений для смаку. Найперша відоме походження страви було у 2 столітті до н.е., тому воно передувало холодильників майже на 2000 років. Через це нарезуші був насправді дуже практичним стравою. Рис був сброжен, щоб зберегти його, і риба також була сильно засолена, щоб запобігти зростанню бактерій і мікроорганізмів - зберігаючи його свіжим довше, навіть коли зберігається без будь-якого охолодження. І, що цікаво, рис зазвичай викидався під час поїдання риби. Це використовувалося тільки, щоб обернути і зберегти рибу.

Блюдо поширилося з Китаю до Японії в 8 столітті. Перша згадка про «суші» з'явилося в кодексі Йоро, написаному в 718 році.

Похожие страницы: